Blomberg-logotyp-hemsida@3x

Om oss

Om Blomberg & Jonsson Måleri

Blomberg och Jonsson Måleri AB är ett familjeföretag med start 1989 och utför sedan dess arbeten åt både privatpersoner, företag, offentlig sektor och fastighetsbolag. Tidigare kunder är förutom privatpersoner bla. Länsförsäkringar, Senga fastigheter, Lundbergs fastigheter, privatpersoner , små- som stora byggföretag och många fler.
Vi utgår från Linköping och jobbar i större delen av Östergötland med olika aktörer inom fastighetsbranschen. Vi har god kontakt med bla. Teknos färg och Happy Homes i Linköping och kommer tillsammans med kunden fram till färg- och tapetval.

Vi målar för framtiden sedan 1989

Fråga oss om era färgval

Vi målar och tapetserar där människor bor och arbetar; i hus, lägenheter, på kontor och i butiker. Ute och inne med hållbarhet och kvalité i fokus.

Vi strävar alltid efter att hålla högsta nivå på slutprodukten. För oss på Blomberg och Jonsson Måleri AB är inget projekt för litet eller för stort. Vi kan utföra målning i nyproducerade såväl som äldre fastigheter. Vi utför målning inom Östergötland med utgång från Linköping, inomhus såväl som utomhus.

En rätt behandlad fasad är en förutsättning för att ditt hus ska få ett långt och problemfritt liv. Vi utför all förekommande fasadmålning inom både företag, offentlig miljö och privatpersoner. Vi utför dessutom fönsterunderhåll som ger husets ett lyft estetiskt såväl som ökar värdet.

Målning
0%
Tapetsering
0%
Renovering
0%

Våra målarteam

Joakim Mannesson

Ägare / Målare

Namn Exempel

Målare

Namn Exempel

Målare