Blomberg-logotyp-hemsida@3x

Tapetsering

Tapetsering - Vi är tapetserare med många års erfarenhet

Välkommen att anlita Blomberg & Jonsson när du behöver hjälp med Tapetsering i Linköping med omjed.

Vi har erfaren tapetserare som är riktiga experter inom tapetsering och har en genuin erfarenhet. När ni anlitar oss så ser vi till att tapetseringen utförs med högsta precision och noggrannhet, från förarbete till den sista våden.

I Sverige har trenden med tapeter ökat igen och många väljer tapeter framför målning. Tapeter bidrar till en hemtrevlig atmosfär i bostaden, vilket uppskattas av många!

Däremot kan det vara riktigt utmanande att tapetsera själv. Utan rätt kunskap och erfarenhet finns risk att tapeterna inte fäster jämnt eller dessutom lossnar över tid. Så för att undvika detta rekommenderar vi att ni anlitar hjälp av erfarna tapetserarproffs istället som jobbar med detta dagligen.

Expert-hjälp med Tapetsering i Linköping

Om ni planerar att förnya väggarna i hemmet med nya tapeter, är vi en pålitlig partner att välja att anlita. Våra erfarna tapetserare säkerställer ett perfekt slutresultat som motsvarar era förväntningar!
Vi erbjuder olika tjänster inom tapetsering, från förberedelse av väggar till fullständig tapetsering av både fondväggar och hela rum.

Vi hjälper er att välja rätt Tapet

Med vårt expertstöd förutom själva tapetseringen, erbjuder vi även rådgivning och förslag på lämpliga tapeter för just ert behov och hem. Våra medarbetare är uppdaterade med de senaste trenderna och kan också hjälpa till med frågor som dyker upp när man ska välja tapet, vad man ska tänka på osv.

Kontakta oss gärna via e-post eller telefon för att diskutera dina behov och anlita en tapetserare i Linköping.

Välkommen att kontakta oss!